Transport​

Transport og Distributionskørsel
Drejer det sig om en enkel tur, flere ture eller faste ture?? City service står altid klar med at hjælpe dig uanset om det er en lille eller stor levering.


Vi tilbyder hasteleveringer + Samme dags levering.
Vi har mere end 10 års erfaring inden for transport branchen. Vi er forsikret med flyttebranchens høje standarder og sørger altid for at levere godset sikkert frem.

Vi har både viljen og evnen til at levere effektive og skræddersyede transportløsninger af højeste kvalitet – hurtigt, sikkert og altid til tiden. Vi levere alt indenfor catering, gods, budkørsel og kurere mm.
Vi går meget op i, at yde dig den bedste service og derfor vil du altid få lette og tilgængelige instrukser, for at forberede erhvervskørslen.


Vi tilbyder dag til dag kørsel, akut transport leveringer/akut kurer service. Ingen opgaver er for store eller små.


Brug Kontakt formularen med dit ønske. Eller ring til os på 93 93 00 13

Faste ruter med både leveringer og afhentninger er et af City-Services kerneområder. Ønsker din virksomhed en fast chaffører som kan køre hverdag? faste ruter? faste afhentninger og leveringer? Så høre vi gerne fra dig, så vi sammen finder den bedste løsning som passer behovet efter netop din virksomhed.

City-Service har mange års erfaring med pakkedistribution og hjælper gerne med at planlægge de mest fordelagtige ruter.​

Få et gratis & uforpligtende på

​Transport

​Udfyld nedenstående kontaktformular. Det tager kun 2 minutter!​

Vælg venligst

Dine oplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

check-ikon  Konkurrence dygtige priser

check-ikon  Fødevare godkendte vogne

check-ikon  Biler som kan køle/fryse

Tilbud på rengøring, transport og vikar

Vi giver et gratis tilbud

Vores ydelser​

Firmainfo​