Facility service

City service tilbyder en flexibel service af høj kvalitet. Vi er en service virksomhed med fokus på transport, rengøring, samt mandskabsudlejning til køkken/kantine. Vi går ikke på kompromis og levere altid det bedste stykke arbejde. Vi er et hårdt arbejdende team som altid står klar til at hjælpe din virksomhed.


Ønsker du og din virksomhed at få mere overblik over hverdagen hvor du kan fokusere mere på din virksomheds kerneværdier. Er der behov for aflastning på nogle af arbejdesopgaverne, eller ønsker du blot at samle nogle af tingene sammen. Tøv ikke med at kontakte os. Vi er en virksomed med specielle i netop din forretning. Vi kan tilbyde din virksomhed en pakke løsning som består af levering af catering, mandskabudlejning/køkken medarbejder, samt rengøring af køkken/kantine. Alt i en pakke til fordelagtige priser.


Du kan koncentrere dig om at drive din forretning og fokusere på det du er bedst til, så klarer vi resten. Du for en flexsibel, stabil og proffesional samarbejdes partner, der altid arbejder på den bedste løsning til din virksomhed.


Ønsker du ikke en pakke løsning men blot en af ydelserne, står vi naturligvis også til rådighed for dette. Vi er her for at hjælpe dig.

  • Vi tilbyder naturligvis fødevare godkendte vogne som vil stå til rådighed
  • Biler som kan køle/fryse
  • Dokkumentere temparetur på godset
  • Dygtige og erfarne rengørings og køkkenmedarbejder.
  • Vi tilbyder konkurence dygtige priser​

Få et uforpligtende og

Gratis tilbud!​

​Udfyld nedenstående kontaktformular. Det tager kun 2 minutter!​

Opgave


 
Dine oplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

check-ikon  Konkurrence dygtige priser

check-ikon  Fødevare godkendte vogne

check-ikon  Biler som kan køle/fryse

Tilbud på rengøring, transport og vikar

Vi giver et gratis tilbud

Vores ydelser​

Firmainfo​